Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Samsun Valisi Aksoy: Yerli ve yabancı basın kuruluşlarının en güvenilir haber kaynakları arasında yer alan AA, bu ciddiyet ve sorumluluğunu korumaya devam etmekte


SAMSUN (A.A) - Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 93. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Vali Aksoy mesajında, kuruluşundan bugüne demokrasinin yerleşmesinde önemli bir misyonu yerine getiren AAnın, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşuna gidilen yolda Türk milletinin var oluş mücadelesini bütün dünyaya duyurabilmesi amacıyla Mustafa Kemal Atatürkün talimatıyla kurulduğunu anımsattı.
     Kurulduğu yıldan bu yana çağın gelişen ve değişen şartlarına uyum sağlayan, hızlılığı, tarafsızlığı ve doğruluğuyla kendini dünyaya kabul ettirmiş AAnın bu ilkelerinden taviz vermeden gelişimini sürdürdüğüne dikkati çeken Aksoy, şunları kaydetti:
     Türk basınının da gelişimine önemli katkılar sağlayan ve bugün de yerli ve yabancı basın kuruluşlarının en güvenilir haber kaynakları arasında yer alan AA, bu ciddiyet ve sorumluluğunu korumaya devam etmekte. Yaygın haber ağı ve hızlı haber akışıyla Türk basınının güvenilir haber kaynağı AAnın 93. kuruluş yıl dönümünü kutlarım.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER