Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -DÇGD Başkanı Solmaz: AA, çok yönlü haber akışı ile hem yurt içinde hem de yurt dışında güven duyulan bir basın kurumu olmuştur


DÜZCE (A.A) - Düzce Çalışan Gazeteciler Derneği (DÇGD) Başkanı Tezcan Solmaz, Anadolu Ajansının (AA) çok yönlü haber akışı ile hem yurt içinde hem de yurt dışında güven duyulan bir basın kurumu olduğunu bildirdi.
     Solmaz, AAnın 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, AAnın Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana hızla geliştiğini aktardı.
     İleri teknolojik imkanlarla izlediği ilkeli, doğru ve tarafsız haber anlayışıyla güven duyulan bir kurum haline geldiğini vurgulayan Solmaz, AA, çok yönlü haber akışı ile hem yurt içinde hem de yurt dışında güven duyulan bir basın kurumu olmuştur ifadesini kullandı.
     Solmaz, AAnın geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de ülkenin ve basının gelişmesine büyük katkıları olacağına inandığını kaydederek, şöyle devam etti:
     Kuruluşundan bugüne emeği geçen herkesi tebrik ediyor, AAda çalışan tüm meslektaşlarıma selam, saygı ve sevgilerimi iletiyorum.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER