Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Kırklareli Valisi Yaman: -1920 yılında Atatürk tarafından İstiklal Mücadelesinin güçlü sesi olarak kurulan Anadolu Ajansı ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ve misyonuyla basınımızın temel taşı


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, 1920 yılında Atatürk tarafından İstiklal Mücadelesinin güçlü sesi olarak kurulan Anadolu Ajansının (AA) ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ve misyonuyla basının temel taşı olduğunu bildirdi.
     Yaman, AAnın kuruluşunun 93. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, ajansın kuruluşundan bu güne demokrasinin yerleşmesinde önemli bir misyonu yerine getirerek, halkın haber alma hakkına önemli katkılarda bulunduğunu belirtti. AAnın doğru, tarafsız ve objektif habercilik ilkesini kuruluşundan bu yana sürdürdüğünü ifade eden Yaman, şunları kaydetti:
     1920 yılında Atatürk tarafından İstiklal Mücadelesinin güçlü sesi olarak kurulan Anadolu Ajansı ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ve misyonuyla basınımızın temel taşı olmuştur.
     Çağın gereklerine uygun, kendisini sürekli yenileyerek geliştiren, yaygın haber ağı, hızlı ve tarafsız haber akışıyla ulusal ve uluslar arası seviyede güvenilir haberciliğin sembolü olan Anadolu Ajansının kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm çalışanlarına başarılarının artarak devamını diliyorum.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER