Anadolu Ajansının finans muhabirliğieğitimi

Anadolu Ajansının finans muhabirliğieğitimi -NTO Başkanı Tacettin Pirinç: -Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi açısından AAnın vereceği bu eğitimler önem arz etmektedir


AYDIN (A.A) - Nazilli Ticaret Odası (NTO) Başkanı Tacettin Pirinç, Anadolu Ajansının finans muhabirliği eğitimine ilişkin, Ekonomi ve iş dünyası ile ilgili haberlerde doğru bilgi ve doğru yorumların yapılması, kamuoyunun da doğru bilgilendirilmesi açısından AAnın vereceği bu eğitimler çok önem arz etmektedir dedi.
     Pirinç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Atatürkün emir ve direktifleri ile kurulan Anadolu Ajansının günümüzde çok güzel işlere imza attığını ve adını tüm dünyaya sıkça duyurduğunu belirtti.
     Özel servisleri, iş dünyasından haberleri ve dünyanın çeşitli bölgelerinden yaptığı özel haberleri ile Anadolu Ajansını ve çalışanlarını takdir ettiklerini ifade eden Pirinç, şöyle devam etti:
     Ülkemizin dört bir yanında bizlerin de bilmediği çok önemli kuruluşlar ve fabrikalar bulunmaktadır. İşte AA muhabirleri yapacakları özel haberlerle bu kuruluşları ve fabrikaları tanıtacak.
     Ekonomi ve iş dünyası ile ilgili haberlerde doğru bilgi ve doğru yorumların yapılması, kamuoyunun da doğru bilgilendirilmesi açısından AAnın vereceği bu eğitimler çok önem arz etmektedir.
     Daha önce de AA tarafından savaş muhabirliği eğitimleri verilmişti. Ben AAnın vereceği finans muhabirliği eğitimleri sonrasında burada eğitim alacak olan muhabirlerimizin ekonomi ve iş dünyamız ile ilgili yapacakları haberlerini daha bilinçli bir şekilde yapacaklarına inanıyorum. Bunun içinde AAyı yürekten kutluyorum.
    
     Muhabir : Bahattin Albayrak /Suat Deniz / Bahri Okumuş
     Yayıncı : J.Jale Müminoğlu
<< Önceki Haber Anadolu Ajansının finans muhabirliğieğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER