Anadolu Ajansının Finans Muhabirliği eğitimi

Anadolu Ajansının Finans Muhabirliği eğitimi -Kalkınma Bakanı Yılmaz: -Bugünün dünyasında her şeyden anlayan muhabir mantığı ortadan kalktı, her alanda olduğu gibi medyada da uzmanlaşmak gerekiyor (Fotoğraflı-Görünt


MUŞ (A.A) - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Anadolu Ajansının (AA) finans muhabiri eğitimiyle ilgili, Bugünün dünyasında her şeyden anlayan muhabir mantığı ortadan kalktı, her alanda olduğu gibi medyada da uzmanlaşmak gerekiyor dedi.
     Bakan Yılmaz, AAnın gerçekleştirmeyi planladığı Finans Muhabiri eğitimini değerlendirerek, ekonomiyle ilgili bir bakan olarak, atılan adımdan dolayı Anadolu Ajansını tebrik ettiğini söyledi.
     Anadolu Ajansının finans muhabiri yetiştirmesini önemsediğini belirten Yılmaz, Bugünün dünyasında her şeyden anlayan muhabir mantığı ortadan kalktı, her alanda olduğu gibi medyada da uzmanlaşmak gerekiyor diye konuştu.
     Yılmaz, medyanın dünyada son derece önemli bir noktada bulunduğuna dikkati çekerek, herhangi bir konuda yapılan çalışmanın medyada iyi, doğru ve kaliteli şekilde yansıtılmaması durumunda sonucunun olumsuz olduğunu ifade etti.
     Finans konusunda uzmanlaşmış muhabirlerin de topluma ekonomiyle ilgili gelişmeleri daha doğru ve nitelikli aktaracağına inandığını vurgulayan Yılmaz, AAdaki gelişmeleri ilgiyle takip ettiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Anadolu Ajansının Finans Muhabirliği eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER