Amatör küme maçında olay

Amatör küme maçında olay -Bursanın Gemlik ilçesinde oynanan amatör küme futbol maçında hakemin karşılaşmayı 10 dakikadan fazla uzatması sonrası çıkan olaylarda sahaya giren bir seyirci yaralandı -Karşılaşma tatil edildi (


BURSA (A.A) - Bursanın Gemlik ilçesinde oynanan amatör küme futbol maçında hakemin karşılaşmayı 10 dakikadan fazla uzatması sonrası çıkan olaylarda sahaya giren bir seyirci yaralandı.
     Alınan bilgiye göre, Gemlik Atatürk Stadında Gemlik Çotanak ve Mudanya Bordo Spor takımları arasında oynanan karşılaşmada her iki takımdan 2şer sporcunun kırmızı kart görmesi ve maçın uzaması sonrası ortam gerildi.
     Mudanya Bordo Spor takımından bazı sporcuların küfür etmesi ve el hareketleri yapması üzerine gerginlik yaşandı, Maçın 9. uzatma dakikasında Mudanya Bordo Spor takımının ikinci golü atmaasının ardından futbolcular arasında kavga başladı.
     İki takım taraftarlarının sahaya inmesiyle arbede yaşandı. Polis ekiplerinin müdahalesi olayların büyümesini önlenirken, maçı izleyen belediye başkan vekili Refik Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Necdet Yılmaz ve MHP İlçe Başkanı Osman Durdu taraftarları sakinleştirdi.
     Hakemler ve sporcular polis korumasında soyunma odasına alınırken, bir Mudanya Bordo Spor taraftarı ise olaylar sırasında bacağından yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
     Maçın tatil edildiği açıklandı.
    
     Muhabir: Hurşit Topal / Harun Kaymaz / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Amatör küme maçında olay Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER