Amasya Tabip Odası Başkanı Kodat:

Amasya Tabip Odası Başkanı Kodat: -Halkımızdan, gecesini gündüzüne katarak çalışan sağlık personelimize karşı daha saygılı ve iyi niyetli olmasını istiyoruz


AMASYA (A.A) - Amasya Tabip Odası Başkanı Dursun Ali Kodat, Halkımızdan, gecesini gündüzüne katarak çalışan sağlık personelimize karşı daha saygılı ve iyi niyetli olmasını istiyoruz dedi.
     Kodat, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde, Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil Polikliniğinde görev yapan, Dr. Nazmiye Bıçkıcıya bir hasta yakını tarafından ağza alınmayacak hakaret ve küfürlerin edildiğini söyledi.
     Amasya Tabip Odası, olarak olayı şiddetle lanetledikleri belirten Kodat, Benzer olayların tekrarlanmaması için ilgili bütün kurumların ve saygıdeğer Amasyalı halkının gerekli hassasiyeti göstereceklerine ve bu tip durumlar karşısında tepkilerini ortaya koyacaklarına inanıyoruz. Halkımızdan, gecesini gündüzüne katarak çalışan sağlık personelimize karşı daha saygılı ve iyi niyetli olmasını istiyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Cihan Okur
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Amasya Tabip Odası Başkanı Kodat: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER