Amasya Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı

Amasya Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Uysal: -Hedefimiz, yeniden Türkiyenin en büyük ilk 500 firması arasına girebilmektir


AMASYA (A.A) - Amasya Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Uysal, hedeflerinin yeniden Türkiyenin en büyük ilk 500 firması arasına girebilmek olduğunu söyledi.
     Uysal, yaptığı basın açıklamasında, fiyat politikası ve alternatif ürünlerin oluşu nedeniyle pancar ekiminin azaldığını ve buna göre bir fiyat planlaması yaptıklarını belirtti.
     27 Eylül 2012 tarihinde başlayan 59. Pancar Alım Kampanyasında çiftçilerden 16 polarlı pancarın tonunu 150 liranın üzerinden alacaklarını aktaran Uysal, şunları kaydetti:
     Bu yıl pancar ekimi yapan çiftçilerimize 10 dönüme kadar 1 torba şeker, yaklaşan Kurban Bayramından önce avans olarak dağıtılacaktır. Bu işletme 2011-2012 mali yılını 9 milyon 200 bin lira kar ile kapatmış, Türkiyenin 2. itibarlı 500 firmasından 143. sırada yerini almıştır. İnşallah hedefimiz yeniden Türkiyenin en büyük ilk 500 firması arasına girebilmektir. Bunu birlikte başaracağız.
    
     Muhabir: Murat Arslan / Fatma Kalay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Amasya Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER