Amasya Emniyet Müdürlüğünde devir teslim töreni

Amasya Emniyet Müdürlüğünde devir teslim töreni


AMASYA (A.A) - Amasya Emniyet Müdürü Ayhan Acet görevini, emniyet müdürleri kararnamesi ile Amasya İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Cemil Beyazıta devretti.
     Acet, 32 ay görev yaptığı şehzadeler şehri Amasyayı ve Amasya halkını çok sevdiğini belirterek, Burada zevkle görev yaptım. Toplum destekli polisliğe çok önem verdim. Yaptığımız site ve mahalle toplantılarıyla halkımızın taleplerini öğrenip çalışmalarımıza bu doğrultuda yön verdik. Toplum Destekli Polislik kapsamında 8 proje, 4 planlı çalışma yürüttük dedi.
     Beyazıt ise Amasya halkının bireysel hak ve özgürlüklerini kanuni sınırlar içerisinde en üst düzeyde kullanmasına teminat olacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Biz Türk Polis Teşkilatı olarak bir aileyiz. Bir ile atanmamız veya alınmamızı bir görev değişimi, bir bayrak değişimi olarak algılarız. Polis teşkilatının suç ve suçlularla mücadelesi tek başına yeterli değil. Bu yüzden halkımızın, sivil toplum örgütlerinin ve kamu kuruluşlarının desteğine ihtiyaç duyacağız. Ben Amasya ilinde var olan bu desteğin artarak devam edeceğine inanıyorum.
     Törene Vali Abdil Celil Öz ile diğer protokol üyeleri de katıldı.
    
     Muhabir Cihan Okur
<< Önceki Haber Amasya Emniyet Müdürlüğünde devir teslim töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER