Amasyada bin 500 yoksula Ramazan kolisi

Amasyada bin 500 yoksula Ramazan kolisi -Belediye Başkanı Özdemir: Yoksullarımızı her zaman gözetiyoruz


AMASYA (A.A) - Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, yaptıkları yardımlarla yılın her günü yoksulları gözettiklerini söyledi.
     Özdemir, beraberindeki başkan yardımcısı ve Hayatcan Derneği Başkanı Cengiz Erdem ile Bahçeleriçi Mahallesinde bulunan derneğe ait depoda yoksul ailelere Ramazan kolisi dağıttı.
     Amasya Belediyesi ve Hayatcan Derneğinin işbirliğinde Ramazan yardımlarına başladıklarını belirten Özdemir, Ramazan kolilerinin Hayatcan Derneğine kayıtlı ihtiyaç sahiplerine verildiğini kaydetti.
     Özdemir, vatandaşların iyi bir Ramazan geçirmeleri için belediye olarak hazırlıklarını tamamladıklarını da belirterek, Amasya Belediyesi olarak Ramazan hazırlıklarımızı tamamladık. Amacımız vatandaşımızın iyi bir Ramazan geçirmesi. Bu mübarek ayda özellikle yoksullarımızı sevindirmek istedik. Yılın 365 günü yardımlarınız sürüyor. Yoksullarımızı her zaman gözetiyoruz dedi.
     Gıda ve temizlik maddeleri gibi 25 ayrı üründen oluşan Ramazan kolilerinin dağıtımını yapan Başkan Özdemir, buradaki vatandaşlara hayırlı ve sağlıklı bir Ramazan geçirmeleri temennisinde bulundu.
     Özdemir, yaklaşık 3 gün boyunca bin 500 yoksul aileye Ramazan kolisi verileceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Amasyada bin 500 yoksula Ramazan kolisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER