Altın Koza Film Festivaline doğru

Altın Koza Film Festivaline doğru -Festival kapsamında Altın Koza Haberleri Basın Özendirme Yarışması yapılacak


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 19. Altın Koza Film Festivali etkinlikleri kapsamında Altın Koza Haberleri Basın Özendirme Yarışması düzenlenecek.
     Adana Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, bu yıl 17-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek 19. Altın Koza Film Festivalinin, yerel ve yaygın medya aracılığıyla kamuoyuna daha iyi duyurulması amacıyla, Altın Koza Haberleri Basın Özendirme Yarışmasının düzenlendiği belirtildi.
     Haber, haber fotoğrafı, röportaj, köşe yazısı, araştırma-inceleme, sayfa düzeni, televizyon haberi, televizyon programı ve televizyon kurgu-montaj, internet köşe yazısı ile internet araştırma-inceleme dallarında ödüllerin verileceği yarışmanın başvurularının 15-30 Eylül tarihleri arasında yayınlanmış haberleri kapsayacağının ifade edildiği açıklamada, yarışmaya katılmak isteyen basın mensuplarının, eserlerini tek nüsha olarak 5 Ekim tarihine kadar Adana Büyükşehir Belediyesi basın bürosuna teslim etmeleri gerektiği bildirildi.
     Açıklamada, yarışmada dereceye giren eser sahiplerine ödüllerinin, daha sonra açıklanacak bir törenle verileceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Altın Koza Film Festivaline doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER