Altın Koza Film Festivaline doğru

Altın Koza Film Festivaline doğru -Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aldırmaz: -Etkinliklerimizi Türk Sinemasına ve ülkemizin kültürel ve sanatsal gelişimine en iyi katkıyı sağlayacak şekilde gerçekleştirme çabasındayız


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Altın Koza Film Festivali etkinliklerini, Türk Sinemasına ve ülkenin kültürel ve sanatsal gelişimine en iyi katkıyı sağlayacak şekilde gerçekleştirme çabasında olduklarını bildirdi.
     Aldırmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydının, Adana Altın Koza Film Festivaline yönelik açıklamasıyla ilgili polemiğe girmek istemediğini belirtti.
     Festival programları içeriği dışında herhangi bir açıklama yapmanın işlevsel olmayacağını düşündüklerini ifade eden Aldırmaz, şunları kaydetti:
     Altın Koza Festivali olarak, etkinliklerimizi Türk Sinemasına ve ülkemizin kültürel ve sanatsal gelişimine en iyi katkıyı sağlayacak şekilde gerçekleştirme çabası içerisindeyiz. Türkiyede gerçekleştirilen tüm kültür ve sanat etkinlikleri, ülkemiz sanatının gelişimine değerli katkılar koymaktadır. Bu etkinlikler her kesim tarafından sahiplenilmeli ve yaşatılmalıdır.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Altın Koza Film Festivaline doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER