Altın Kozanın gezici sinema tırının 8.

Altın Kozanın gezici sinema tırının 8. durağı Erdemli


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesince bu yıl 19uncusu gerçekleştirilecek Altın Koza Film Festivali kapsamında hazırlanan Gezici Sinema Tırının 8. durağı Mersinin Erdemli ilçesi oldu.
     Adana Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Altın Koza Anadolunun Festivalidir ve Adanadan Anadoluya Türk Sineması Yollarda sloganlarıyla yola çıkan gezici tır, Mersinin Erdemli ilçesinde tatilcilerle kucaklaştı.
     Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ozan Aksu ile çok sayıda tatilcinin katıldığı etkinlikte Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Türk Halk Müziği bölümü hocalarından Feridun Dalgınlı ve Feyzullah Eti ile sanatçı Ferhat Deli, tatilcilere keyifli bir akşam yaşattı.
     Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrasının konseri ile hacıvat-karagöz gösterisi büyük beğeni topladı.
     Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ozan Aksu, Altın Kozanın Türkiyenin en önemli film festivallerinden biri olduğunu belirterek, Bu etkinlikle Türk sinemasının gelişimine ve Türk filmlerinin daha geniş kitlelerle buluşmasına imkan sağlamaktayız ifadelerini kullandı.
     Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da etkinlik nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve ekibine teşekkür etti.
     Konuşmaların ardından Eyvah Eyvah 2 adlı filmin gösterimi yapıldı.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Altın Kozanın gezici sinema tırının 8. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER