Altın Kozanın gezici sinema tırı Elazığda

Altın Kozanın gezici sinema tırı Elazığda


ADANA (A.A) - Altın Koza Film Festivalinin gezici sinema tırının Elazığa gittiği bildirildi.
     Adana Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Altın Koza Anadolunun Festivalidir ve Adanadan Anadoluya Türk Sineması Yollarda sloganları ile yola çıkan Altın Koza gezici sinema tırının, 46. durağı olan Elazığda sinemaseverlerle buluştuğu belirtildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Elazığ Belediye Başkanı Selayman Selmanoğlu, tırın tüm Anadoluyu gezmesinin Türk sinemasına verdiği destek açısından çok iyi olduğunu ifade etti.
     Bu etkinlikle Anadolu insanına yazlık sinema keyfinin yaşatıldığını kaydeden Selmanoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve ekibine bu etkinlikten dolayı teşekkür etti.
     Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise tüm Anadoluyu gezdiklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Bugün 46. durağımızdayız. 14 bin 500 kilometre mesafe kat edip, 38 il, 61 noktada 36 milyon insanla kucaklaştıktan sonra 17 Eylülde Adanada olacağız. Altın Koza, Anadolunun festivalidir. Altın Koza Elazığın, Harputun da festivalidir. Bizi ağırlayan Sayın Belediye Başkanımıza, belediye meclis üyelerine, belediye bürokratlarına ve değerli Elazığlılara teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Altın Kozanın gezici sinema tırı Elazığda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER