Altay Teknik Direktörü Çalışkan:

Altay Teknik Direktörü Çalışkan: Lige galibiyetle başlamak bize moral verdi


İZMİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Gruptaki ilk hafta maçında, deplasmanda Ofsporu 3-0 mağlup eden Altayın teknik direktörü Beyhan Çalışkan, Lige galibiyetle başlamak bize moral verdi dedi.
     Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ofspor karşısında rakiplerine oranla daha fazla mücadele ettiklerini ve kazanmayı daha çok istediklerini söyledi.
     Karşılaşmanın ilk yarısında buldukları golle avantaj yakaladıklarını kaydeden Çalışkan, sözlerini şöyle sürdürdü:
     İkinci yarıda sistem değişikliğine gittik ve üstünlüğü ele geçirdik. Son bölümde bulduğumuz gollerle fark büyüdü. Lige galibiyetle başlamak bize moral verdi. Sezona, İzmirin kurtuluş yıl dönümü 9 Eylülde, anlamlı bir tarihte başladık. Bundan sonra Büyük Altayı doğru yere taşımak için onurlu mücadelemize devam edeceğiz. Bu süreçte tüm camianın ve taraftarımızın da bizim yanımızda olacağını biliyoruz.
     Çalışkan, ligin ilk haftalarında takımların üst seviyede olmasının mümkün olmadığını ve ligin 3-4 hafta sonra netleşeceğini belirterek, Biz yeni bir ekip oluşturduk. Zamanla daha iyi olacağız. İlk hafta aldığımız galibiyet buna bir katkı sağlayacak dedi.
     Gelecek hafta İzmirde konuk edecekleri İnegölsporu tanıdığını ve maçın kolay geçmeyeceğini ifade eden Çalışkan, Karşılaşmaya ciddi bakmazsak hayal kırıklığı yaşayabiliriz. Umarım İnegölsporu yenip bir seri başlatırız diye konuştu.
     İnegölspor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak Altayda sakatlığı bulunan İsanın da müsabakaya yetişebileceği bildirildi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Altay Teknik Direktörü Çalışkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER