Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekren: İzmir Caddesinin trafiğe kapatılarak, bir proje dahilinde gece de alışveriş yapılabilecek yaşayan bir çarşı haline getirilmesini istiyoruz


İZMİR (A.A) - Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren, ilçe merkezinde bulunan İzmir Caddesinin trafiğe kapatılarak bir proje dahilinde gece de alışveriş yapılabilecek yaşayan bir çarşı haline getirilmesini istediklerini söyledi.
     Ekren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aliağada ticari yaşamı hareketlendirmek, esnafın yüzünü güldürmek amacıyla projeler ürettiklerini ifade etti.
     Bunlardan birisinin de İzmir Caddesine ilişkin olduğunu dile getiren Ekren, şunları söyledi:
     İzmir Caddesinin trafiğe kapatılarak, bir proje dahilinde gece de alışveriş yapılabilecek yaşayan bir çarşı haline getirilmesini istiyoruz. Caddeye çıkan çok sayıda ara sokağın da bu alana dahil edilmesiyle ve ışıklandırmalarıyla bu alan gece de alışveriş yapılabilecek bir alana dönüşecektir. İnsanların buluştuğu, çiçeklerle çevrelenen güzel bir ortam böylece Aliağaya kazandırılacaktır. Aliağaya metro seferlerinin başlamasıyla birlikte özellikle hafta sonları ilçemizi ciddi bir akın oluyor. Cazibe merkezlerini artırmamız esnafımıza artı değer katacaktır.
     Ekren, bu düşüncelerini Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz ile paylaştığını belirterek, kabul görmesi halinde vakit geçirmeden projenin yapımına başlanabileceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER