Aliağa Belediyesinden eğitime destek

Aliağa Belediyesinden eğitime destek


İZMİR (A.A) - Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, ilçedeki okullarda son 3 yılda 37 bin metrekare iç ve dış boyama işi yaptıklarını bildirdi.
     Oğuz, yaptığı yazılı açıklamasında, ilçedeki okullara yaptıkları yardım ve desteklerle eğitime önemli katkı sağladıklarını ifade etti. Özellikle son 3 yıldır okullara önemli katkılar sağladıklarını kaydeden Oğuz, İlçedeki okullarda 2010 ve 2011 yılında 28 bin, 2012 yılında 9 bin metrekare iç ve dış cephe boyası yaparak öğrencilerin daha sağlıklı ve temiz bir ortamda eğitim öğretim görmesine olanak sağladık dedi
     77 Okulda 13 bin 328 öğrencinin eğitim öğrenim gördüğü ilçede Aliağa Belediyesinin önemli bir eğitim destekçisi olduğunu belirten Oğuz şunları ifade etti: Belediyemiz, boya badana işinin yanında tamir bakım, onarım ve tefrişat işleri ile birlikte eğitim için ihtiyaç duyulan ihtiyaç ve spor malzemesi desteği de sağlıyor. Okullardan gelen talep ve istekler doğrultusunda birçok okulun çok farklı ihtiyacını karşılayarak eksikliklerini giderdik. İlçemizdeki okullara hayat verdik.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Aliağa Belediyesinden eğitime destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER