Alexin son kez terlettiği forma Denizlide

Alexin son kez terlettiği forma Denizlide iddiası -Denizlispor Başkanı Urkay, Fenerbahçeden ayrılan Alexin, Süper Ligde oynadığı son karşılaşma olan Kasımpaşa maçında giydiği iddia edilen 10 numaralı formayı basına gösterdi


DENİZLİ (A.A) - Denizlispor Kulüp Başkanı Süleyman Urkay, Fenerbahçeden ayrılan Alexin, Spor Toto Süper Ligde oynadığı son karşılaşma olan Kaşımpaşa maçında giydiği 10 numaralı formasını, takım arkadaşlarıyla birlikte imzalayarak kendisine hediye ettiğini iddia etti.
     Denizlispor Kulüp Başkanı Süleyman Urkay, tesislerde düzenlediği basın toplantısında, Alexin Denizlispor Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Niyaz aracılığıyla Süper Ligde Fenerbahçe kaptanı olarak yer aldığı son karşılaşma olan Kaşımpaşa maçında giydiği formayı, takım arkadaşlarıyla birlikte imzalayarak kendisine gönderdiği söyledi.
     Alexin bu jestinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Urkay, Alex, futboluyla, yaşam tarzı ile herkesin beğenisini kazan bir futbolcu ve Türk futbol tarihinin unutulmaz futbolcular arasına girdi. Bu jesti bizi gururlandırdı. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz dedi.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Alexin son kez terlettiği forma Denizlide Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER