ALBİYOBİRden Arıkana teşekkür plaketi

ALBİYOBİRden Arıkana teşekkür plaketi


ADANA (A.A) - Alternatif Enerji ve Biyodizel Üreticileri Birliği Derneği (ALBİYOBİR) tarafından Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkana çevreye karşı yaptığı duyarlı hizmetlerden dolayı plaket verildi.
     Çukurova Belediyesi Basın Bürosundan yapılan açıklamaya göre, ALBİYOBİR Bölge Sorumlusu Bekir Alpkaya ile kimyager Aslı Delice, Belediye Başkanı Arıkanı makamında ziyaret etti.
     Başkan Arıkanın çevre konusunda yaptığı hizmetleri yakından takip ettiklerini belirten Alpkaya, belediye ile yapılan protokolle özellikle çevreye en büyük zararı veren yaklaşık 15 ton bitkisel atık yağın toplandığını belirtti.
     Alpkaya, Özellikle işyerlerinde ve evlerde toplanan bitkisel atık yağlar uzman ekiplerimiz tarafından kontrollü bir şekilde geri dönüşüme gönderiliyor. Çukurova Belediyesi ile yaptığımız protokolle toplanan bu yağların çevreye zarar vermesini de engellemiş oluyoruz ifadelerini kullandı.
     Başkan Arıkan da bitkisel atık yağların çevreye verdiği zararlarla ilgili toplumu eğitme ve bilinçlendirme çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber ALBİYOBİRden Arıkana teşekkür plaketi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER