Alaplı Kaymakamı Malğaç:

Alaplı Kaymakamı Malğaç: -Vatandaşlarımızdan inşaat atıklarını çay boyuna değil belediyenin oluşturduğu hafriyat döküm alanına dökmeleri istiyoruz


ZONGULDAK (A.A) - Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Vatandaşlarımızdan inşaat atıklarını çay boyuna değil belediyenin oluşturduğu hafriyat döküm alanına dökmeleri istiyoruz.
     Malğaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kapalı pazar yeri ile Tekke Köprüsü arasındaki yol kenarlarına atılan hafriyatların temizlenmeye başlandığını söyledi.
     Alaplı çayı kenarlarına atılan moloz taşlarının Özel İdare Müdürlüğü ve Alaplı Belediyesine ait iş makineleri tarafından temizlendiğini anlatan Malğaç, şöyle konuştu:
     İlçe merkezi ile Aşağıdoğancılar mevkisi arasındaki 4 kilometre çay boyunca atılan hafriyatlar çirkin görüntü oluşturuyordu. Temizlenen hafriyatlar Alaplı Belediyesi tarafından oluşturulan döküm alanına bırakılıyor. Vatandaşlarımızdan inşaat atıklarını çay boyuna değil belediyenin oluşturduğu hafriyat döküm alanına dökmeleri istiyoruz. Temizleme çalışmaları sona erdikten sonra çay boyunda yeni düzenlemeler yapacağız. Gerekirse hafriyat atanları tespit etmek için kamera koymayı düşünüyoruz.
     (SÜR-FER-NER)
<< Önceki Haber Alaplı Kaymakamı Malğaç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER