Alaplıda milli takımlara sporcu yetiştirme hedefi

Alaplıda milli takımlara sporcu yetiştirme hedefi


ZONGULDAK (A.A) - Alaplıda yeni atanan antrenörlerin milli takımlara sporcu yetiştirilmesine katkı sağlayacağı bildirildi.
     Alaplı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Mustafa Öztürk, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlunu ziyaretinde yaptığı açıklamada, ilçede herkesimden insanın spor yapması için 4 antrenörün atandığını söyledi.
     Halk oyunları ve masa tenisi antrenörleri için de görüşmeler yaptıklarını anlatan Öztürk, şunları kaydetti:
     İlçemizde gencinden yaşlısına kadar her insanın spor yapabilmesi için 4 antrenör atandı. Öncelikle hedefimiz okul çağındaki öğrencilerimize sporun her dalını sevdirmektir. Bunu için bir çalışma yapmaktayız. Aynı zamanda da yetişkinler de açacağımız kurslardan ücretsiz olarak faydalanabileceklerdir. Voleybol, hentbol, güreş ve tekvando antrenörlerimiz salonumuzda çalışmalara başladılar.
     Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu da yeni atanan antrenörler sayesinde milli takımlara sporcu yetiştirilebileceğini ifade ederek, İlçe sakinleri spora çok meraklı ve yatkın. Voleybol takımız 3. ligde mücadele ediyor. Alaplı güreşte kendini ispat etmiş, tanınmış bir ilçemiz. İnşallah yeni atanan antrenörlerle birlikte sporu okullarda tabana yayarak milli takıma kadar sporcu yetiştirebiliriz dedi.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Alaplıda milli takımlara sporcu yetiştirme hedefi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER