Alaplıda köy okulu en iyi kurum

Alaplıda köy okulu en iyi kurum seçildi


ZONGULDAK (A.A) - Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Yılmaz, okullarının yılın kaliteli kurumu kategorisinde il birincisi seçildiğini bildirdi.
     Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, İl Kalite Değerlendirme Komisyonu üyelerinin yaptığı değerlendirme sonrasında Kasımlı İlköğretim Okulunun yılın kaliteli kurumu kategorisinde il birincisi seçilerek en iyi eğitim kurumu olduğunu belirtti.
     Türkiye genelinde yapılacak en kaliteli eğitim kurumu finallerine kalmak istediklerini ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:
     İl Kalite Değerlendirme Komisyonu üyelerinin yaptığı değerlendirme sonrası okulumuz Yılın Kaliteli Kurumu kategorisinde il birincisi seçildi. Şimdiki hedefimiz Türkiye finallerine kalabilmektir. İnşallah bunu da başarmak istiyoruz. İl birinciliğine layık görülmek kurumda çalışan hizmetli personel, öğrenci, öğretmen, idareci ve velileri mutlu etmiştir. Kalite sürecinde kurumun geldiği bu noktaya kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Emek, özveri fedakarlık ve birliktelik kurumlara her zaman üst düzey katkı sağlayacaktır. Okulumuza bakanlık değerlendirmesi aşamasında başarılar dilerim.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Alaplıda köy okulu en iyi kurum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER