Alanya Skal Kulübü Başkanı Benal:

Alanya Skal Kulübü Başkanı Benal: -Avrupadaki ekonomik kriz ve sona eren Arap Baharı, Türkiye turizmini etkiledi. Yunanistan ve İspanyanın fiyatları aşağı çekmesiyle bizlerdeki fiyatlar biraz yüksek kaldı


ANTALYA (A.A) - Alanya Skal Kulübü Başkanı Levent Benal, Avrupadaki ekonomik kriz ve sona eren Arap Baharı, Türkiye turizmini etkiledi. Yunanistan ve İspanyanın fiyatları aşağı çekmesiyle bizlerdeki fiyatlar biraz yüksek kaldı dedi.
     Alanya Skal Kulübünün aylık yemekli toplantısı yapıldı. Toplantıya Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur, Antalya Tanıtım AŞ Genel Müdürü Yusuf Örnek, Skal yönetimi ve üyeleri katıldı.
     Alanya Skal Kulübü Başkanı Levent Benal, gazetecilere yaptığı açıklamada, turizm alanında Arap Baharı, Yunanistan ve İspanyadaki krizlerin etkisiyle 2011 yılının beklentilerin üzerinde iyi geçtiğini hatırlattı. 2012nin ise 2011e göre daha kötü geçtiğine dikkati çeken Benal, Avrupadaki ekonomik kriz ve sona eren Arap Baharı, Türkiye turizmini etkiledi. Yunanistan ve İspanyanın fiyatları aşağı çekmesiyle bizlerdeki fiyatlar biraz yüksek kaldı. Turizm hareketliliğinin bir önceki yıla göre geriye gitmesinde tüm bu nedenler etkili oldu dedi.
     Buna rağmen Alanyanın kötü bir sezon geçirmediğini kaydeden Benal, yeni tedbirler alıp eski rakamlara ulaşmak zorunda olduklarını vurguladı.
     Benal, Alanyanın izlemesi gereken bir strateji var. Fiyat ile kalite örtüşmeli. Herkes verdiğinin karşılığını almalı. Yakaladığımız bu trendi bozmamalıyız. Bozarsak istenilen rakamlara ulaşmakta sıkıntı yaşarız dedi.
     Antalya Tanıtım AŞ Genel Müdürü Yusuf Örnek ise Skal üyelerine Antalya bölgesinde bölgesel tanıtımın önemini anlatan bir sunum yaptı.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Alanya Skal Kulübü Başkanı Benal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER