Alanya Belediye Başkanı Sipahioğlu:

Alanya Belediye Başkanı Sipahioğlu: Kapasitemizi en iyi şekilde kentimiz ve halkımız için kullanacağız


ANTALYA (A.A) - Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, kapasitelerini en iyi şekilde kent ve halk için kullanacaklarını söyledi.
     Sipahioğlu, AK Parti İlçe Teşkilatında düzenlenen belediye icraatları konusundaki toplantıda, katılımcılara bilgi verdi.
     Toplantıda Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısını değerlendiren Sipahioğlu, yerel yönetimlerin böyle bir yasaya ihtiyaç duyduğunu söyledi.
     Yasada eksik tarafların da olduğunu savunan Sipahioğlu, konuyu tartışmayı doğru bulduğunu kaydetti. Yasa tasarısının bazı bölümlerinde düzenlemeler yapılması gerekliliğinin ortaya çıkacağını öne süren Sipahioğlu, Bizim görevimiz kanun yapmak değil. Biz düşüncelerimizi daha önceki toplantılarda yazılı ve sözlü olarak ilettik. Aklımızdan geçenleri, toplumun beklentilerini belirttik. Ama buradaki irade Mecliste. Bize düşen de halkın beklentilerini bu iradeye anlatmak dedi.
     Halkın isteklerini görevde kaldıkları sürece yerine getirmeye çalışacaklarını dile getiren Sipahioğlu, şunları söyledi:
     Alanyanın beklentilerini, il olma konusunu ve yeni ilçeler kurulması da dahil birçok konuda taleplerini ilettik. Bu konuda yetki bizde değil. Ama yetki bizde değil diye yatmayacağız. Burası yatıp dinlenme yeri değil. Kapasitemizi en iyi şekilde kentimiz ve halkımız için kullanacağız.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Alanya Belediye Başkanı Sipahioğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER