Alanyada terör örgütü PKKya ait patlayıcı

Alanyada terör örgütü PKKya ait patlayıcı madde arandı -İlçenin Konaklı ve Avsallar beldesinde, Şanlıurfadaki cezaevinden getirilen tutuklunun gösterdiği yerlerde terör örgütü PKKya ait patlayıcı madde arandı -Aramalarda herhangi


ANTALYA (A.A) - Alanyada Konaklı ve Avsallar beldesinde, Şanlıurfadaki cezaevinden getirilen tutuklunun gösterdiği yerlerde terör örgütü PKKya ait patlayıcı madde arandı.
     Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda uyuşturucu bulundurmak suçundan tutuklu Ö.S. (22), güvenlik önlemleri altında Alanyaya getirildi. Ö.Snin gösterdiği Alanyanın Konaklı ve Avsallar beldesindeki alanlarda patlayıcı madde arandı.
     Ö.Snin ilk gösterdiği Konaklı beldesindeki boş arsada güvenlik güçlerinin aldığı önlemlerin ardından iş makinesiyle kazı yapıldı. Kazı ve aramaya Alanya Emniyet Müdürlüğü Bomba İmha Büro Amirliğine ait özel eğitimli dedektör köpeği Asya da katıldı. Buradaki aramalarda herhangi bir patlayıcı madde bulunamadı.
     Ardından Ö.Snin gösterdiği ikinci yer olan Avsallar beldesi Yeni Mahalledeki bir evin bahçesi ile çevredeki ağaçlık alanda arama yapıldı. Burada da herhangi bir bulguya rastlanmadı.
     İl Jandarma Alay Komutanlığı, Alanya Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı çok sayıda personelin katılımıyla, nöbetçi Cumhuriyet Savcısının gözetiminde yapılan aramaların ardından Ö.S, daha sonra Şanlıurfaya gönderilmek üzere Alanya L Tipi Cezaevine konuldu.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Alanyada terör örgütü PKKya ait patlayıcı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER