Al Rubaen Yönetim Kurulu Başkanı, Vali

Al Rubaen Yönetim Kurulu Başkanı, Vali Kızılcıkı ziyaret etti


TRABZON (A.A) - Al Rubaen Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Al Rubaen ve beraberindeki heyet, Trabzon Valisi Recep Kızılcıkı makamında ziyaret etti.
     Al Rubaen Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Al Rubean ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Kızılcık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Al Rubaen, Özel İdare arsası üzerine yapacakları beş yıldızlı otel ile ilgili Vali Kızılcıka açıklamada bulundu.
     Bir gazetecinin son günlerde otel yapımı konusunda basında çıkan haberlerle ilgili sorusu üzerine Al Rubaen, şunları kaydetti:
     Ben burada gerçek olmayan haberler duydum. Beş yıldızlı otel yapmak normal bir otel yapmak değildir. Bir çok süreçten geçmemiz gerekiyor. Yani ilk başta uygulama projesinin tamamen hazır olması gerekir. Bu süreç belli bir zaman alacak süreçtir. 1.5 sene benim için, yani bu iş için o kadar uzun bir süre değildir. Unutulmasın ki bu yatırım Trabzondadır ve ben bunu Suudi Arabistandan takip ediyorum. Yatırımın bir sistemi ve düzeni var, biz bu sistem içinde gitmek istiyoruz. Daha ben otelin yapımına başlamadan bunları duymak bizi ziyadesiyle üzüyor.
     Al Rubaen, projede son aşamaya gelindiğini belirterek, Uygulama projemizin ruhsatını almak için 8 Aralıktan önce belediyeye müracaat edeceğiz. 21 Aralıkta büyük bir ihtimalle ruhsatımızı almış olacağız. Ruhsatı alır almaz hemen inşaatı başlatacağız. Biz inşaatımızı 2014 yılının Haziran ayında bitirmeye gayret edeceğiz. Şartlar lehimize işlerse daha önce de olabilir. Aleyhimize olan gelişmeler süreyi uzatabilir. Bunu süreç belirleyecek ama bizim hedefimiz 2014 yılı Haziran ayıdır. Otelimiz 30 bin metrekare kapalı alanı ile muhteşem bir otel olacak olup, yaklaşık 35 milyon dolara mal olacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Al Rubaen Yönetim Kurulu Başkanı, Vali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER