AKUT Kocaeli Ekibinden İzmit Belediye Başkanı

AKUT Kocaeli Ekibinden İzmit Belediye Başkanı Doğana ziyaret


KOCAELİ (A.A) - Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Kocaeli Ekip Lideri Recep Şalcı ve beraberindekiler, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğanı ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Doğan, olası tüm afetlere ve kazalara karşı, ilk yardım konularında toplumun tüm kesimlerinin bilinçlendirilmesi ve gereken eğitimlerin verilmesi gerektiğini söyledi.
     Sağlıklı yaşam için ve insanların karşılaştıkları olaylardan en az zararla kurtulabilmesi için afet yönetimi konusunda asgari bilgi sahibi olması gerektiğine dikkati çeken Doğan, böylece hem can kaybının hem de meydana gelebilecek hasarların en az seviyeye indirilebileceğini kaydetti.
     Şalcı ise işlerinin hayat kurtarmak olduğundan hayat kurtarma ile ilgili asgari bilgilere sahip olmalarının çok önemli olduğunu vurgulayarak, Çoğu zaman kurtarma çalışmalarında insiyatif kullanma durumunda kalabiliyoruz. Onun için de sürekli eğitimli ve hazır olmamız gerekiyor. Eğitim çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz dedi.
     Ziyaretin sonunda, AKUT ekibi Doğana AKUT Genel Başkanı Nasuh Mahrukinin Vatan Lafla Değil Eylemle Sevilir isimli kitabını hediye etti.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AKUT Kocaeli Ekibinden İzmit Belediye Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER