Aksuda altyapı çalışmaları

Aksuda altyapı çalışmaları -Aksu Belediyesi ile ASAT Genel Müdürlüğü, Pınarlı Mahallesindeki eskimiş içme suyu borularını yenileyip bölgede asfaltlama çalışması yapacak


ANTALYA (A.A) - Aksu Belediyesi ile ASAT Genel Müdürlüğünce Pınarlı Mahallesindeki eskimiş içme suyu borularını yenileyip bölgede asfaltlama çalışması yapılacak.
     Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ve Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Çetin, Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürü Fethi Yalçını ziyaret etti.
     Başkan Yıldırım, ziyarette yaptığı konuşmada, Pınarlı Mahallesine yaklaşık 13 yıl önce döşenen plastik boruların bölgede yetersiz kaldığını ve bu nedenle sık sık su kesintileri yaşandığını belirtti. Pınarlı ve Çamköy mahallelerinin içme suyu hatlarının yenilenmesi gerektiğini kaydeden Yıldırım, ASATın bu yenilemeleri yaptıktan sonra belediye olarak asfaltlama çalışmalarına başlayacaklarını ifade etti.
     Sık sık patlayan borulardan dolayı yollarda derin çukurlar oluştuğunu, vatandaşın da bu konudan çok rahatsız olduğunu belirten Yıldırım, bu sorunun en kısa sürede çözülmesi gerektiğini vurguladı.
     ASAT Genel Müdürü Fethi Yalçın ise bölgede yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını ve bölgede çalışmalara başlayacaklarını belirtti.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Aksuda altyapı çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER