Akşehir Belediyesine ödül

Akşehir Belediyesine ödül


KONYA (A.A) - Türk Folkloruna Katkı Sağlayan Kuruluş Ödülü, Danışma Kurulu ve Ödül Tespit Komitesinin kararı ile Akşehir Belediyesine verilecek.
     Motif Halk Oyunları Eğitim ve Öğretim Vakfı ile Motif Dergisinin geleneksel hale getirdiği ve on sekizincisi gerçekleştirilecek olan Motif Halk Bilim Ödüllerinin kimlere verileceği ülke çapında yapılan araştırma ve çalışmalar kapsamında ödül tespit komisyonunca belirlendi.
     Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, Motif Halk Oyunları Eğitim ve Öğretim Vakfı ile Motif Dergisi tarafından böyle bir ödüle layık görülmekten büyük onur duyduklarını belirtti.
     Oğul, Nasreddin Hocayı tüm Türkiyeye ve dünyaya tanıtmak, onun fikrini, yaşam felsefesini anlatabilmek amacıyla yaptığımız çalışmalar ve her yıl yaptığımız Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri, Motif Halk Oyunları Eğitim ve Öğretim Vakfı ile Motif Dergisi tarafından değerlendirilerek böyle bir ödüle layık görülmüş. Bu ödülü almak bizim için onur ve gurur kaynağıdır. Nasreddin Hocamızı daha iyi tanıtmak için yapacağımız çalışmalar artarak devam edecektir diye konuştu.
     Ödül töreninin 17 Kasım 2012 Cumartesi günü saat 19.00da İstanbul Kültür Üniversitesi Akıngüç Oditoryumunda gerçekleştirileceği öğrenildi.
     Muhabir: Bayram Uygun
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Akşehir Belediyesine ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER