Aksaray OSBde yatırımcılara arsa tahsisi

Aksaray OSBde yatırımcılara arsa tahsisi -OSB Başkan Vekili ve Belediye Başkanı Palta: -Yeni teşvik yasasıyla Aksarayımız yatırımda bir cazibe bölgesi oldu


AKSARAY (A.A) - Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Belediye Başkanı Nevzat Palta, yeni teşvik yasasıyla Aksarayın yatırım için cazibe merkezi haline geldiğini belirtti.
     Palta, OSB Bölge Müdürlüğünde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısındaki konuşmasında, Aksaraya yatırımcı gelmesinde, kentin bulunduğu coğrafya ve taşıdığı avantajların önemli rol oynadığını söyledi.
     Bazı yatırımcı firmaların arsa talebinde bulunduğunu ifade eden eden Palta, Bu toplantımızda da 2 firmamıza yaklaşık 11 bin metrekare civarında arsa tahsisi yaptık dedi.
     Bir firmaya yaklaşık 5 bin, diğer bir firmaya ise 6 bin metrekarelik sanayi parseli tahsisi yaptıklarını anlatan Palta, artan talepleri değerlendirmek üzere yönetim kurulu toplantısını her hafta yapmaya gayret gösterdiklerini dile getirdi.
     Palta, şunları kaydetti:
     Bugünkü toplantımızda 65 kişinin istihdam edileceği 2 yeni yatırım için arsa tahsisi yaptık. Geçen hafta da yine 2 firmamıza arsa tahsisi yapmıştık. Her hafta yönetim kurulumuzu topluyoruz. Yeni teşvik yasasıyla Aksarayımız yatırımda bir cazibe bölgesi oldu.
     Toplantıya, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Öztürk, OSB Müdürü İsmet Çağlar ve OSB Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Adem Koçak / Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Aksaray OSBde yatırımcılara arsa tahsisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER