Aksaray Gençlik Merkezi, Eurodesk Türkiye temas

Aksaray Gençlik Merkezi, Eurodesk Türkiye temas noktası oldu


AKSARAY (A.A) - Aksaray Gençlik Merkezi, Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından Eurodesk Türkiye Temas Noktası olarak kabul edildi.
     Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Gençlik Programı Genel Koordinatörlüğü Eurodesk Türkiye Birimi, Gençlik Bilgilendirmesinin Türkiyenin en ücra köşelerine kadar yayılması ve Eurodesk Türkiye Bilgi Ağını oluşturan kurum ve kuruluşlara yenilerini eklemek amacıyla yaptığı çağrıya olumlu cevap veren kurum ve kuruluşları açıkladı.
     Çağrıya karşılık veren kurum ve kuruluşların başvurularının değerlendirme işlemini tamamlayan Eurodesk Türkiye Birimi, Eurodesk Temas Noktası ağına, Aksaray Gençlik Merkezinin de aralarında bulunduğu 28 kuruluşu dahil etti.
     Böylece, Aksaray Gençlik Merkezi, Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından, gençlere ve gençlere hizmet edenlere Avrupa Fırsatları hakkında bilgi vermekle yetkilendirilmiş oldu.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, gençlere ve proje üreten herkese yol gösteren bir kurum haline gelmek için yoğun çaba sarf ettiklerini ifade etti.
     Arısoy, Eurodesk Temas Noktası olarak kabul edilmelerinin kendilerine güç kattığını vurgulayarak, bu konuda son derece gayretli olan ekiplerinin birçok işi başaracağına emin olduğunu bildirdi.
    
     Muhabir: Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Aksaray Gençlik Merkezi, Eurodesk Türkiye temas Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER