AKSAGAZ Adana Bölge Müdürü Ateş:

AKSAGAZ Adana Bölge Müdürü Ateş: -Gece kentin batı bölgesini besleyen çelik şebeke üzerindeki vanada meydana gelen patlamada herhangi bir can kaybı meydana gelmedi


ADANA (A.A) - AKSAGAZ Adana Bölge Müdürü Güngör Ateş, dün gece kentin batı bölgesini besleyen çelik şebeke üzerindeki vanada patlama meydana geldiğini belirterek, patlamada can kaybı olmadığını bildirdi.
     Ateş, yaptığı yazılı açıklamada, dün gece 01.30 sıralarında Sarıhamzalı mevkisindeki vana grubunda patlama meydana geldiğini kaydetti.
     Acil eylem planlarına uygun olarak vana grubunun yer aldığı hattaki iki noktada doğalgaz akışının kesildiğini ifade eden Ateş, şöyle devam etti:
     Gece kentin batı bölgesini besleyen çelik şebeke üzerindeki vanada meydana gelen patlamada herhangi bir can kaybı meydana gelmedi. Patlama sonrası, herhangi bir risk olmadığının teyit edilmesinden sonra Adanadaki konutların ve sanayi kuruluşlarının gaz arzının kesintiye uğramadan sürdürülmesi sağlandı. Önceden hesaplanan bu ve benzeri tüm risklere karşı oluşturulan acil eylem planları başarıyla uygulanmış, bölgede patlama sesinin verdiği rahatsızlık dışında en ufak bir sorun yaşanmadan, olay kontrollü şekilde sükunete ulaştırılmıştır.
     Patlamanın neden meydana geldiğinin kesin olarak tespitinin ardından basın ve kamuoyuna bilgilendirme yapılacaktır.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AKSAGAZ Adana Bölge Müdürü Ateş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER