Akigonun yüzü İstanbul takımlarına karşı gülmedi

Akigonun yüzü İstanbul takımlarına karşı gülmedi -Spor Toto Süper Ligde Beşiktaşa 3-1 mağlup olan Akhisar Belediyespor, bu sezon İstanbul temsilcileriyle oynadığı müsabakalarda 5 mağlubiyet aldı


MANİSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligde Beşiktaşa deplasmanda 3-1 yenilen Akhisar Belediyespor, bu sezonun ilk devresinde ligin İstanbul temsilcileriyle oynadığı 5 müsabakada da sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
     Ligde bu sezon ilk defa mücadele eden Akhisar Belediyespor, dün Beşiktaş mağlubiyetiyle üst üste 4üncü yenilgisini aldı. Ligde 10 puanla 17nci sırada yer alan Akhisar Belediyespor, Sanica Boru Elazığsporun bugün Galatasaray karşısında alacağı sonuca göre ligin son sırasına gerileme ihtimali de bulunuyor.
     İlk 13 haftalık periyotta, 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 de yenilgi alan Akhisar Belediyespor, bu sezon şimdiye kadar İstanbul temsilcileriyle oynadığı maçlarda hiç puan alamadı.
     İstanbul ekiplerine karşı yaptığı mücadelelerde ilk olarak 4üncü haftada, Manisada İstanbul Büyükşehir Belediyespora 4-0 mağlup olan Ege temsilcisi, 5inci haftada Galatasaraya (D) 3-0, 10uncu haftada Fenerbahçeye 2-1, 12nci haftada Kasımpaşaya 2-0 ve son olarak da Beşiktaşa (D) 3-1 yenildi.
     Ege temsilcisi, ilk yarının son 4 haftasında sırasıyla Bursaspor, Medical Park Antalyaspor, Mersin İdmanyurdu (D) ve Orduspor ile karşılaşacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Akigonun yüzü İstanbul takımlarına karşı gülmedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER