Akdeniz Üniversitesi güvenlik görevlilerine sertifikaları verildi

Akdeniz Üniversitesi güvenlik görevlilerine sertifikaları verildi


ANTALYA (A.A) - Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından şubat ayında verilen seminere katılan Akdeniz Üniversitesi güvenlik görevlileri için sertifika töreni düzenlendi.
     Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Olbia B Salonunda düzenlenen törene Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Aziz Ergin, Akdeniz Üniversitesi Rektörlük Güvenlik Danışmanı Yusuf Özışık, İl Emniyet Özel Güvenlik Şube Müdürü Sedat Erem ile sertifika almaya hak kazanan 160 özel güvenlik görevlisi katıldı.
     Rektör Yardımcısı Ergin, burada yaptığı konuşmada, güvenlik görevlilerinin çok önemli ve bir o kadar da stresli bir iş yaptığını söyledi.
     Güvenlik görevlilerinin üniversitenin çok önemli bir biriminde görev yaptıklarını dile getiren Ergin, Bir bakıma üniversitenin yüzüsünüz. Üniversitemize gelenler ilk olarak ve ayrılırken sizi görüyor. Bu yüzden, karşılaştığınız kişilere nasıl davrandığınız son derece önemli dedi.
     Sedat Erem de bir kurumda kişilerle ilk iletişim kuranların güvenlik görevlileri olduğuna dikkati çekerek, bu nedenle güvenlik görevlilerinin iletişiminin iyi olması gerektiğini, üsluba dikkat edilirse birçok sorunun önceden çözülebileceğini söyledi.
     Konuşmaların ardından seminere katılarak sertifika almaya hak kazanan güvenlik görevlilerine sertifikaları verildi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Akdeniz Üniversitesi güvenlik görevlilerine sertifikaları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER