Akdağmadeni Belediye Başkanı Daştan:

Akdağmadeni Belediye Başkanı Daştan: -Alt yapısıyla, üst yapısıyla, içme suyu ile ilçemizi gelecek nesiler için hazırlıyoruz


YOZGAT (A.A) - Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Alt yapısıyla, üst yapısıyla, içme suyu ile ilçemizi gelecek nesiler için hazırlıyoruz dedi.
     Daştan, TOKİ mevkindeki yapılan içme suyu çalışmalarını inceledi.
     Daştan, yaptığı açıklamada, ilçenin gelecek yıllarda su sıkıntısı yaşamaması için çalıştıklarını ifade ederek, TOKİ mevkinde çıkardıkları saniyede 35-40 litre civarındaki suyu ana depoya bağlayacaklarını kaydetti.
     İlçenin bugünlerde su sıkıntısının olmadığını belirten Daştan, İlçemizde içme suyu sorunu olmadığı halde biz içme suyu kuyuları açıyoruz. TOKİ mevkinde bir kuyu açtık ve onu ana depoya bağlayacağız. Önümüzdeki günlerde bir kuyu daha açacağız. Burada saniyede 50 ile 70 litre arasında su alacağımızı tahmin ediyoruz. Biz şimdiden Akdağmadeninin geleceğine yatırım yapıyoruz. Alt yapısıyla, üst yapısıyla, içme suyu ile ilçemizi gelecek nesiler için hazırlıyoruz diye konuştu.
     Daha önceleri ilçe halkına tankerlerle su taşındığını hatırlatan Daştan, şunları kaydetti:
     İlçede bu kadar su olmasına rağmen, büyük maliyetlerle sadece Han Deresinden ilçeye su veriliyordu. Bu suda yetersiz geldiği için vatandaşa tankerlerle su taşınıyordu. Halkımız bir kap su alabilmek için tankerlerin önünde kuyruğa girmek zorunda kalıyordu. Demek ki Cenab-ı Allah istediğine istediğini veriyor. Bizleri de insanlara hizmet etmek için görevlendirdi. Hizmet etmede Cenab-ı Allah hizmet etmede bizleri de mahcup etmedi.
    
     Muhabir: Yunus Taştan / Özcan Güney
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Akdağmadeni Belediye Başkanı Daştan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER