Akçakocada Kardeş Belediye Projesi

Akçakocada Kardeş Belediye Projesi


DÜZCE (A.A) - Karsın Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya, Akçakoca Belediyesi ile imzaladıkları kardeş ilçe protokolü kapsamında Akçakocaya geldi.
     Beraberindeki heyetle Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrakı ziyaret eden Akkaya, burada yaptığı konuşmada, Karsın güzelliklerle dolu bir il olduğunu belirterek, geleneklerinin misafirperverlik ve hoşgörü üzerine kurulduğunu söyledi.
     Akçakoca Belediyesi ile kardeş ilçe olduklarını belirten Akkaya, Akçakocalılar bizim kardeşlerimizdir. Bu kardeşliğimiz bizden sonraki nesillerimize de inşallah yansıyacaktır dedi.
     Albayrak ise kısa bir süre önce Karsın Arpaçay ilçesine gittiklerini anımsatarak, ilçe halkının kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.
     Arpaçayın çok güzel bir doğaya sahip olduğunu vurgulayan Albayrak, Arpaçay, bölge olarak çok güzel bir yerleşim yeri. Tabii bu güzellik bölge insanının bizi sıcak karşılamasını da etkilemiş. Artık buradaki Karslılar da Akçakocalı oldu. Burada doğan ve büyüyenler kendilerini Akçakocalı gibi hissediyor. Yeni başlamış birlikteliğin devamını istiyoruz. Ziyaretiniz bizleri onurlandırdı diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Tezel / Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Akçakocada Kardeş Belediye Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER