Akçakaleye top mermisinin düşmesi

Akçakaleye top mermisinin düşmesi -AK Parti İl Başkanı Eğilmez ve beraberindeki heyet, Akçakaleye top mermisinin düşmesi nedeniyle hayatını kaybedenlerin yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu


ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve beraberindeki heyet, Akçakaleye top mermisinin düşmesi nedeniyle hayatını kaybedenlerin yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.
     Partiden yapılan açıklamaya göre, Eğilmez ve partililer, ilk olarak patlamada eşi ve 3 kızını kaybeden Ömer Timuçuni Bolatlar köyündeki taziye evinde ziyaret etti.
     Aileye başsağlığı dileyen AK Parti heyeti, daha sonra aynı patlamada eşini kaybeden İsmail Özeri ilçe merkezindeki evinde ziyaret ederek, taziyelerini iletti.
     Yusuf Eğilmez, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, olaydan duyduğu üzüntüyü bir kez daha dile getirerek, Türk askerinin olayın ardından anında karşılık verdiğini hatırlattı.
     Beşşar Esedin katliamlara devam ettiğini vurgulayan Eğilmez, kısa sürede Suriyede yaşanan olayların son bulmasını temenni etti.
     Eğilmeze ziyaret sırasında, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri de eşlik etti.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Rauf Maltaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Akçakaleye top mermisinin düşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER