Akçakaleye top mermisinin düşmesi

Akçakaleye top mermisinin düşmesi -Tüm Sağlık-Sen Adana Şubesi Şanlıurfanın Akçakale ilçesinde yaşanan olaydan dolayı Suriyeyi kınadı


ADANA (A.A) - Tüm Sağlık-Sen Adana Şubesi Şanlıurfanın Akçakale ilçesinde yaşanan olaydan dolayı Suriyeyi kınadı.
     Yapılan yazılı açıklamada, Suriyenin belirli aralıklarla Türk topraklarına yönelik bilinçli ya da bilinçsiz saldırılarını kabul etmedikleri belirtildi.
     Tarihte olduğu gibi bugün de Türkiye savaşın eşiğine geldiği ve Türkiyenin dış güçlerin kışkırtmacı politikaları ile hareket etmemesi gerektiğinin yer aldığı açıklamada şunlar kaydedildi:
     Kan dökülmesinden yana değiliz. Türkiye başta ABD olmak üzere hiçbir ülkenin desteği ile hareket etmemelidir. Petrol zengini olan Ortadoğu ülkelerinde yaşatılmaya çalışılan bu kaosun kimlerin işine yarayacağı ortadadır. Türkiye hem içeriden hem de dışarıdan gelen tehditlere karşı kendini savunacak kadar güçlü bir ülkedir ancak bu durumun faturası yine sivil vatandaşımıza çıkacaktır. Nitekim içte ve dışta bazı kışkırtmalarla son 24 saatte piyasalar altüst olmuş durumdadır. Borsada ve döviz piyasasında önemli hareketlenmeler olmaktadır. Türkiyenin refahı açısından TÜM SAĞLIK-SEN olarak savaşa hayır diyoruz. Akçakale de atılan top sonucu hayatını kaybeden sivil vatandaşlarımıza rahmet yakınlarına sabır diliyoruz.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Akçakaleye top mermisinin düşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER