Akçakalede cumartesi eğitimi başladı

Akçakalede cumartesi eğitimi başladı -Tel Abyaddaki çatışmalar nedeniyle eğitim-öğretimin yaklaşık 1 ay aksadığı Akçakalede cumartesi günleri okullarda eğitime başlandığı bildirildi


ŞANLIURFA (A.A) - Suriyenin Rakka kentine bağlı Tel Abyaddaki çatışmalar nedeniyle eğitim-öğretimin yaklaşık 1 ay aksadığı Akçakalede cumartesi günleri okullarda eğitimee başlandı.
     Suriyedeki çatışmalar nedeniyle eğitim-öğretimin yaklaşık bir ay aksadığı Akçakalede kayıp süreyi telafi etmek için bugün başlayan ve cumartesi günleri gerçekleştirilecek eğitim-öğretim yarı yıl tatiline kadar sürecek.
     Bu arada okuluna ve arkadaşlarına yeniden kavuşmanın sevincini yaşayan öğrencilerden Muhammed Özgenç, okulların tatil edilmesinden kaynaklanan eğitim açıklarını kapatmak için hayata geçirilen uygulama kapsamında cumartesi günleri de okula gelmekten mutluluk duyduğunu kaydetti.
     Tel Abyadda Özgür Suriye Ordusu ile Beşşar Esede bağlı birlikler arasında aralıklarla devam eden çatışmalar nedeniyle zaman zaman top mermilerinin isabet ettiği Akçakalede, okullarda eğitim-öğretime sık sık ara verilmiş, geçtiğimiz hafta da normal eğitim başlanmıştı.
    
    
     Muhabir: Müslüm Etgü / Eşber Ayaydın / Veli Gürgah
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Akçakalede cumartesi eğitimi başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER