Akaydın, okul ziyaretlerini sürdürüyor

Akaydın, okul ziyaretlerini sürdürüyor -Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Ermenek İlköğretim Okulunu ziyaret ederek, öğrencilere süt ve kırtasiye malzemesi dağıttı


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, ziyaret ettiği Ermenek İlköğretim Okulunda öğrencilere süt ve kırtasiye malzemesi hediye etti.
     Ermenek Mahallesinde incelemelerde bulunan Mustafa Akaydın, ilk olarak Mahalle Muhtarı Akif Yasanı ziyaret ederek mahalle hakkında bilgi aldı. Mahallenin sorunlarını dinleyen ve gerekli talimatları veren Akaydın, ziyaret sonunda Yasana Atatürk portresi hediye etti.
     Daha sonra Ermenek İlköğretim Okulunda öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Akaydın, burada öğrencilere kırtasiye malzemesi ve süt dağıttı. Öğretmenlerle de sohbet eden Başkan Akaydın, okula Atatürk portresi hediye etti.
     Büyükşehir Belediyesi olarak okulun bahçe ve çevre düzenlemesini yapacaklarını belirten Akaydın, ardından Ülkü Seyfi Kandemir İlköğretim Okulunda da öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
    
     Muhabir: Bekir Bektaş
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Akaydın, okul ziyaretlerini sürdürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER