Akademik personel alımı

Akademik personel alımı -DPÜ Rektörlüğüne, 12 araştırma görevlisi, 9 öğretim görevlisi ve bir uzman alınacak


KÜTAHYA (A.A) - Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörlüğü, çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere 12 araştırma görevlisi, 9 öğretim görevlisi ve bir uzman alacak.
     Rektörlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen Bilimleri Enstitüsünde iki, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü Uluslararası Pazarlama, Maliye Bölümü Maliye Teorisi ile Mali Hukuk, İşletme Bölümü Üretim Yönetimi ve Pazarlama, Mühendislik Fakültesinin Maden Mühendisliği Bölümü Cevher Hazırlama ile İnşaat Mühendisliği Bölümü Ulaştırma, Tıp Fakültesinin Temel Tıp Bilimleri Bölümü Biyofizik ana bilim dallarında, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun da Sigortacılık ve Risk Yönetimi, Muhasebe, Bankacılık ve Finans bölümlerinde birer olmak üzere toplam 12 araştırma görevlisi istihdam edilecek.
     Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda 3, Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda iki, Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Hisarcık Meslek Yüksekokulu ile Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalında birer öğretim görevlisi, Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda ise bir uzman görevlendirilecek.
     Bu kadrolara başvurular, gerekli belgelerle 19 Aralıkta mesai bitimine kadar ilgili birimlerce kabul edilecek. Ön değerlendirme sonuçları 21 Aralıkta açıklanacak ve 25 Aralıkta yapılacak sınavların sonuçları, DPÜ Rektörlüğü tarafından web sitesi aracılığıyla 28 Aralıkta duyurulacak.
     Alımla ilgili ayrıntılı bilgiye, DPÜ Rektörlüğüne ait http://www3.dpu.edu.tr web sitesinde yer verildi.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Akademik personel alımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER