AK Partili vekiller Rektör Birincioğlunu ziyaret

AK Partili vekiller Rektör Birincioğlunu ziyaret etti


AYDIN (A.A) - AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Muzaffer Yurttaş ve Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlunu makamında ziyaret etti.
     Ziyarette bir konuşma yapan Selçuk Özdağ, ADÜ Sosyal Tesislerinde aileleri ile birlikte tatil yaptıklarını, bu vesileyle Rektör Birincioğlunu ziyaret ettiklerini belirtti.
     Özdağ, Adnan Menderes Üniversitesi, büyüyen ve gelişen bir üniversite. Rektör bey ve ekibi göreve başladığından bu yana farkını hissettiriyor. Büyük başarılara imza attılar ve atmaya devam ediyorlar. Sayın rektör üniversitede 11 fakülte olduğunu, 4 fakülte ile ilgili müracaatlarının olduğunu bize iletti. Sayın rektörümüzün buradaki başarılı çalışmalarını aynı zamanda toplumsal barışa, bilim dünyasına katkı olarak değerlendiriyoruz. Buraya kendilerini kutlamak adına geldik diye konuştu.
     AK Parti Manisa Milletvekili Yurttaş ise ADÜ Tıp Fakültesinin örnek bir eğitim tesisi olduğunu, ek binaya kavuşması ile birlikte daha da iyi bir konuma geleceğini belirtti.
     Ziyaretten dolayı milletvekillerine teşekkürlerini ileten Rektör Birincioğlu, üniversite tesislerinde kalmalarının kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.
    
     Muhabir: Gökmen Şireci / Suat Deniz / Tolga Albay
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber AK Partili vekiller Rektör Birincioğlunu ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER