AK Partili kadınlardan kurtuluş etkinliği

AK Partili kadınlardan kurtuluş etkinliği


ADANA (A.A) - AK Parti Çukurova ilçe Başkanlığı ile Çukurova Kadın Derneği (ÇUKADER), Adananın düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl dönümü dolayısıyla şenlik düzenledi.
     AK Partiden yapılan açıklamaya göre, Güzelyalı kapalı semt pazarında iki gün süren ve karnaval havasında geçen şenliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
     Alanda gönüllülerin yaptığı el işlerinin yanı sıra, pasta, kek, börek gibi yiyecek ve içecekler de misafirlere ikram edildi.
     Şenlikte satranç turnuvasının yanı sıra basketbol, voleybol müsabakaları da düzenlendi. Ayrıca minikler, jimnastik gösterisi yaparken genç kızlar da davul zurna eşliğinde folklor oynadı.
     İki gün süren şenliklerde AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan ve Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak, organizasyonda emeği geçen Adana Valiliği ve İl Gençlik Spor Müdürlüğü başta olmak üzere Kadın Kolları Başkanı Aslı Çelik ile ÇUKADER Başkanı Fatma Ülgene teşekkür etti.
     Şenliğin son gününde Gürkan, İlçe Başkanı Ramazan Çırak, Büyükşehir Meclis Üyesi Sıtkı Polat ve Kadın Kolları Başkanı Aslı Çelik tertiplenen spor müsabakalarında dereceye giren sporculara kupa, madalya ve çeşitli hediyeler dağıttı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber AK Partili kadınlardan kurtuluş etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER