AK Partili gençlerden Kızılaya kan bağışı

AK Partili gençlerden Kızılaya kan bağışı -AK Parti Gençlik Kollarının Bir Damla Da Bizden sloganıyla başlattığı kan bağışı kampanyasıyla iki günde bin 11 ünite kan topladı


ADANA (A.A) - AK Parti Gençlik Kollarının, Kızılay işbirliğiyle Bir Damla Da Bizden sloganıyla başlattığı kan bağışı kampanyasıyla iki günde bin 11 ünite kan toplandığı bildirildi.
     AK Partiden yapılan açıklamada, kampanya kapsamında 29 ve 30 Aralıkta, Seyhan, Çukurova, Kozan, Yüreğir, Sarıçam ve Ceyhan ilçelerinde kurulan kan bağışı noktalarında, AK Parti Adana Gençlik Kollarının, Kızılay ekibiyle birlikte bin 11 ünite kan topladığı belirtildi.
     AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay, hedefledikleri rakamın üzerinde bağış topladıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Asıl amacımız insanlarda kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğu bilincini oluşturarak, düzenli kan bağışçıları edinmektir. Verdiğimiz bir damla kanın geri dönüşü belki de bize faydalı olacaktır. Bize güvenerek tüm projelerimize destek veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelike, İl Başkanı Ziyaeddin Yağcıya ve milletvekillerimiz Necdet Ünüvar, Mehmet Şükrü Erdinç ve Fatoş Gürkana teşekkürlerimi sunuyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber AK Partili gençlerden Kızılaya kan bağışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER