AK Partili gençler ayran dağıttı

AK Partili gençler ayran dağıttı -Seyhan İlçe Gençlik Kolları üyeleri "Mili içeceğimiz ayran ikramımızdır" sloganıyla vatandaşlara ayran dağıttı


ADANA (A.A) - Adanada AK Partili gençler "Mili içeceğimiz ayran ikramımızdır" sloganıyla kurdukları stantta vatandaşlara ayran dağıttı.
     AK Parti Seyhan İlçe Gençlik Kolları üyeleri Çakmak Caddesinde kurdukları stantta yaklaşık 2 bin ayranı vatandaşlara ücretsiz ikram etti.
     İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün önemli olduğuna inandıkları bir etkinliği daha gerçekleştirdiklerini söyledi. Yaklaşık 2 bin ayranı vatandaşlara ücretsiz dağıtacaklarını belirten Aksoy, şunları kaydetti:
     "Millet ve geleneğimizin milli ak içeceği ayranı halkımıza dağıtıyor olmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Aklımızı bulandıran, kontrolümüzü kaybettiren, sağlığımızın ve değerlerimizin düşmanı, bütün kötülüklerin anası alkolün her türlüsüne hayır diyor ve anamızın ak sütü gibi helal, şifa deposu, milletimizin milli ve ak içeceği ayrana evet diyoruz. Sayın Başbakanımıza her zaman ki gibi iyiyi, doğruyu, güzeli, teşvik edip, kötüden sakındırdığı için teşekkür ediyoruz."
     Daha sonra AK Partili gençler kurdukları stantta ve kolilerdeki ayranları vatandaşlara dağıttı.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber AK Partili gençler ayran dağıttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER