AK Parti Yozgat Milletvekilleri

AK Parti Yozgat Milletvekilleri partililerle kahvaltıda buluştu


YOZGAT (A.A) - AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, il teşkilatınca düzenlenen kahvaltıda partililer ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.
     Yozgat Belediyesi Çapanoğlu Kentpark Soysal Tesislerindeki toplantıya, İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Gençlik Kolları Başkanı Serkan Sönmez, partililer ve gazeteciler katıldı.
     Milletvekili Yusuf Başer, yaptığı konuşmada, AK Partinin politikasının hizmet üretmek olduğunu ifade ederek, partinin Yozgatta gerçekleştirdiği projeleri anlattı.
     Yozgatın kalkınması adına yapılması gerekenleri yaptıkları vurgulayan Başer, Biz Yozgatı tarımın ve hayvancılığın başkenti yapmak istiyoruz. Aynı zamanda jeotermalin de merkezi yapmanın arzusundayız. Kim Yozgata bir çivi çakmak istiyorsa onun rengine bakmadan koşulsuz destek veririz. Sermayenin rengi ideolojisi olmaz. Asıl olan Yozgat insanın kalkınması, güçlenmesi hayat standardının yukarıya çıkmasını sağlamaktır. Biz bunun için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız diye konuştu.
     Ertuğrul Soysal ise Yozgatı temsil eden herkesten il adına ne yapılabilir noktasında kafa yormasını isteyerek, Başbakanın Yozgatı marka şehir yapacağız sözünü hatırlatarak bu sözün genel bir söz olduğunu ve içini doldurması gerekenlerin yine Yozgatlılar olduğunu kaydetti.
     Sağlık Bakanlığı tarafından Esentepe bölgesine yapılacak 400 yataklı hastanenin yerinin yanlış olduğu yönündeki tartışmaların gereksiz olduğunu vurgulayan Soysal, Hastanenin yeri belirlendi. Gerekli zemin etüt ve fizibilite çalışmaları bitti. Projesi tamamlandı. Bu saatten sonra yapılacak tartışmaları gereksiz buluyoruz. Bu tür tartışmalar Yozgata yapılacak olan hizmetleri aksatır diye konuştu.
     İl Başkanı Fahri Açıkgöz ise, basınla buluşma kahvaltılarını gelenek hale getirerek AK Partinin yaptığı hizmetleri kamuoyuna duyurmak istediklerini belirterek, AK Parti kurulduğu günden bu yana hizmet siyaseti yapıyor. Milletimizde hizmet siyasetine görerek bizlere destek veriyor. AK Partimiz hizmet siyasetine bundan sonra da devam ederek vatandaşlarımızın yanında olacaktır dedi.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber AK Parti Yozgat Milletvekilleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER