AK Parti Yalova Milletvekili Coşkun:

AK Parti Yalova Milletvekili Coşkun: -2023 yılı hedeflerine ulaşmamıza son 10 yıl kala tüm çalışmalarımız hızla devam etmektedir


YALOVA (A.A) - AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, 2023 yılı hedeflerine ulaşmalarına son 10 yıl kala tüm çalışmaların hızla devam ettiğini bildirdi.
     Coşkun, yaptığı yazılı açıklamada, 2012 yılının bütçesinden Yalovaya ek derslik yapımı için 1 milyon lira ek ödenek ayrıldığını kaydetti. AK Parti için her yeni yılın, yeni bir hizmet dönemi olduğunu vurgulayan Coşkun, 2012 yılında Yalovada 6 okulun yapımını tamamladıklarını bildirdi.
     Toplam 94 yeni derslik inşa ettiklerini belirten Coşkun, (Yetmez) dedik, ilimize daha fazla okul ve derslik yapımı için sayın Bakanımız ve bakanlık yetkilileriyle görüşerek 2012 yılının ek ödeneği olarak 1 milyon lirayı Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesine aktarılmasını sağladık. Henüz 2012 yılını sonlandırmamışken, ödenek hesapları kapatılmamışken, Yalovamız adına böyle bir ödeneğin daha alınmasını sağladık dedi.
     Eğitim alanına yapılan yatırımlarla eğitim anlayışının değiştiğini ifade eden Coşkun, AK Parti Hükümetinin başarılı çalışmaları ile artık eğitimde diğer ülkelerle rekabet eder hale gelindiğini belirtti. Coşkun, şöyle devam etti:
     4+4+4 eğitim sistemi, kılık kıyafet düzenlemesi, taşımalı eğitim sistemi, Fatih Projesi, ücretsiz ders kitaplarının dağıtımı, eğitim sisteminin esnekleştirilmesi, Okullar Hayat Olsun projesi ve okulların fiziksel alanlarının kullanılmasındaki demokratikleştirilme çalışmalarıyla artık eğitimde kalite artmıştır. 2023 yılı hedeflerine ulaşmamıza son 10 yıl kala tüm çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Ülke genelinde ve ilimizde yapılan yatırım ve proje çalışmalarına her geçen gün yenileri eklenmektedir. 2012 yılında olduğu gibi 2013 yılında da ilimiz ve hemşehrilerimize hizmet etmekten, yeni yatırım ve ödenek müjdeleri vermekten mutluluk duyacağım.
    
     Muhabir: İsmail Ersan / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber AK Parti Yalova Milletvekili Coşkun: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER