AK Parti Uşak İl Başkanı Gün:

AK Parti Uşak İl Başkanı Gün: İlimizin önemli sorunları çözüme kavuştu


UŞAK (A.A) - AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Gün, ilin önemli sorunlarının çözüldüğünü söyledi.
     Gün, gazetecilere yaptığı açıklamada, hükümetin yaptığı çalışmalarla kentin önemli sorunlarının tek tek çözüme kavuştuğunu, yeni yatırımlarla Uşakın daha çağdaş bir il olma yolunda ilerlediğini ifade etti.
     Yeni hastane binasının yıl sonunda kademeli olarak hizmete gireceğini belirten Gün, mevcut hastaneden sağlık hizmetlerinin aksamaması için kademeli olarak taşınılacağını, yeni hastane binasının sağlık hizmetlerinde kaliteyi artıracağını ifade etti.
     Sivaslı bölünmüş yol çalışmalarının hızlandığını ve 2013 yılında çalışmaların sona ereceğini dile getiren Gün, Bölünmüş yol çalışmaları şu an itibariyle sorunsuz sürüyor. Yaz aylarında firmadan kaynaklanan sorunlar vardı ancak gerekli uyarılar yapıldı, çalışmalar vatandaşlara sıkıntı vermeyecek şekilde sürüyor. Uşak-Ulubey- Eşme yolu çalışmaları devam ediyor. Yeni arkeoloji müzesinin temeli yakında atılacak, hükümetimizin destekleri ile kentsel dönüşüm ve yeni çöp depolama alanı hizmete girdi. Yeni çöp depolama alanına hükümetimiz yüzde 60 hibe desteği verdi. Yeni adliye binası inşaatı sürüyor. Çevre yolunun ihalesi tamamlandı, çalışmalar 2013te başlıyor. Bütün bu projeler ile ilimizin önemli sorunları çözüme kavuştu diye konuştu.
    
     Muhabir: Soner Kılınç
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AK Parti Uşak İl Başkanı Gün: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER