AK Parti Trabzon Milletvekili Seymenoğlu:

AK Parti Trabzon Milletvekili Seymenoğlu: Engelli, yaşlı ve kimsesiz çocukların insan onuruna yakışacak şekilde yaşamlarını sürdürmelerini sosyal devlet anlayışının bir gereği olarak görüyoruz


TRABZON (A.A) - AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, engelli, yaşlı ve kimsesiz çocukların insan onuruna yakışacak şekilde yaşamlarını sürdürmelerini sosyal devlet anlayışının bir gereği olarak gördüklerini söyledi.
     Seymenoğlu, beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte Trabzon Huzurevini ve Sevgi Evlerini ziyaret ederek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selim Çelenkten bilgi aldı.
     AK Parti iktidarında sosyal devlet anlayışıyla yapılan hizmetlerin, ülkenin her şehrinde olduğu gibi Trabzonda da farkını gösterdiğini belirten Seymenoğlu, Hizmetler bu kadarla da sınırlı kalmayıp devam edecektir. Sosyal devlet ilkesi ile hareket ederek, ilimizde de yapmış olduğumuz yatırımlarla birlikte engellerimizi aştık. Modern huzurevi ve sevgi evlerini hizmete açarak, yaşlı insanlarımız ve kimsesiz çocuklarımızın daha rahat etmelerini sağlayıp, onlara hak ettikleri yaşamı sunmaya çalıştık dedi.
     Seymenoğlu, hükümetin sosyal yardımlaşmaya fazlasıyla önem verdiğini vurgulayarak, Hükümetimizin attığı adımlar bunun en iyi göstergesidir. Engelli, yaşlı ve kimsesiz çocukların insan onuruna yakışacak şekilde yaşamlarını sürdürmelerini sosyal devlet anlayışının bir gereği olarak görüyoruz. Bu konulardaki hassasiyetimiz daima devam edecektir diye konuştu.
     Seymenoğlu, daha sonra Trabzon Müftüsü Veysel Çakıyı da makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.
     Maneviyatla yol alıp, sosyal devlet anlayışıyla ilerlediklerini ifade eden Seymenoğlu, Çakıdan camiler ve kuran kurslarının eksiklerine ilişkin bilgi aldı.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber AK Parti Trabzon Milletvekili Seymenoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER