AK Parti Trabzon İl Danışma Toplantısı

AK Parti Trabzon İl Danışma Toplantısı -Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar: -Türkiyede çok ciddi yatırımlar yapılıyor ama daha yapmamız gereken çok iş var. AK Partiye oy versin, vermesin 74.5 milyon insanımızın huzuru, refahı,


TRABZON (A.A) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Partiye oy versin, vermesin 74.5 milyon insanın huzuru, çocukların istikbali için çok daha fazla çalışacaklarını belirterek, Biz, Türkiyeyi, büyütmeye, geliştirmeye, kalkındırmaya azmettik dedi.
     Bayraktar, Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde düzenlenen AK Parti Trabzon İl Danışma Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada, 2012 yılının son günlerinin yaşandığını ifade ederek, 2013 yılının vatana, millete, İslam alemine ve tüm dünyaya hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
     AK Partinin kolay kurulmadığını dile getiren Bayraktar, şunları söyledi:
     AK Parti sadece bir siyasi görüş doğrultusunda değil, bu milletin duyguları, düşünceleri, fikirleri, talepleri tek tek incelenerek oluşturuldu. Milletin kendi özüne, ruhuna, köküne, tarihten gelen misyonuna uygun bir yapı oluşturmak için kuruldu, sorumluluğu çok büyüktür. Bizim derdimiz pazara kadar değil ahir zamana kadardır. Meselemiz sadece maddi, fiziksel değil, bizim meselemiz bir taraftan Peygamber efendimizin çizdiği yoldan gelen sorumluluk yoludur. Misyonumuz, derdimiz Türkiye Cumhuriyetinin İstiklal mücadelesinin misyonudur. Bizim vizyonumuz, derdimiz Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş manifestosudur. Bu bakımdan sorumluluğumuz büyük, ufak tefek hesaplar yapamayız. Türkiyenin büyük fotoğrafına bakacağız.
     Bayraktar, Türkiyede çok ciddi yatırımlar yapıldığını da vurgulayarak, şöyle devam etti:
     Türkiyede çok ciddi yatırımlar yapılıyor ama daha yapmamız gereken çok iş var. AK Partiye oy versin, vermesin 74.5 milyon insanımızın huzuru, refahı, çocukların istikbali için çok daha fazla gayrete, çalışmaya ihtiyacımız var. Biz Türkiyeyi, büyütmeye, geliştirmeye, kalkındırmaya azmettik. Kiminle birlikte sizinle birlikte. Sizin desteğiniz olmadan bu olmaz. Büyük düşüneceğiz ve gayretimizi, cesaretimizi, çalışmamızı artırarak sürdüreceğiz. Başka yolumuz yok. Buna mecburuz. Diktiğimiz fideler henüz boy almadı, henüz kök salmadı, çiçek açtı ama henüz meyve vermedi.
     Türkiyede kişi başına düşen milli gelirin 10-11 bin dolar civarında olduğunu vurgulayan Bayraktar, şunları ifade etti:
     Bunu ilk etapta 18-20 bin dolara, ardından da 25 bin dolara çıkartacağız ki, İslam dünyası refaha, huzura kavuşsun. Dünya rahat bir nefes alsın. Türk devleti dünyadaki en büyük 10 devlet arasında girsin ki, dünya rahat etsin. Hedefimiz bu. Bize durmak yakışmaz. Niye bu millet hemhal olup kalkınamıyordu, çünkü jakoben bir idare vardı, çünkü milletin derdiyle hemhal olan bir idare yoktu. Halkın hizmetindeyiz. Halktan biriyiz. Onun için Türkiye bereketleniyor, kalkınıyor ama yeterli değil. Sakın ha gevşemeyeceğiz. 2014 mart seçimleri, dünya için tarihi bir seçimdir. Türkiye için son derece önemli bir seçimdir. Bundan sonra bize çok daha fütursuz, her türlü izanın dışında, insafın dışında vuracaklar ama bunlara sakın ha kanmayın, araştırın, inceleyin, mukayese edin.
     Bayraktar, Trabzonun Türkiyenin önemli vilayetlerinden biri olduğunu vurgulayarak, Trabzon, sorumluluğu olan bir şehirdir. Tarihten gelen derinliği olan bir şehirdir. Trabzonu kalkındırmak geliştirmek mecburiyetindeyiz, amiral gemisi yapmak zorundayız. Trabzona çok büyük hizmetler yapacağız dedi.
     AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu ise Türkiyenin tüm dünyada artık, saygınlık gören bir ülke olduğunu söyledi.
     AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener de Trabzonu büyükşehir olduğu için kutlayarak, Bundan 5 yıl sonra siz Trabzonu tanıyamayacaksınız, altın gibi olacak. Bu şehir her yerde olduğu gibi Karadenizin, Türkiyenin tamamına örnek teşkil edecek dedi.
     Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da Trabzon Belediyesinin 2012 yılında yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.
    
     Muhabir: Zafer Sel / Tuncay Bekar
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti Trabzon İl Danışma Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER